Tjänster

TJÄNSTER

KROPPSTERAPI

 60 min                         750

Boka 3x                       1950

finns även 3 kort där du kan ha två kroppsterapibehandlingar och en lymfmassage   1950Går bra att använda friskvårdsbidraget eller om du är med i Epassi.


LYMFMASSAGE

90 min                            990

60 min                            790

Boka 3x60                   2100


Kommer du till mig för fösta gången rekommenderar jag att du tar 90 min. Då hinner jag bättre med att se vilken behandling som passar dig bäst.

SPAMASSAGE

45 min                            480


En skön avslappnande helkroppsmassage som passar alla.

Lymfmassage


Denna behandlingsform är specifikt utformad för att sätta fart på flödet och trimma lymfsystemets, som är kroppens avloppssystem, förmåga att transportera bort slaggprodukter, överskottsvätska, inflammationsämnen. Man kan säga att man under denna massage rensar igenslammade avloppsrör & storstäder. Genom strykningar, fösning, koppning och mjuka grepp stimuleras lymfan. Djupandning är också en viktigt del i behandlingen och lärs ut under första besöket. Ett bra flöde minskar svullnad, stelhet, smärta och ökar immunförsvaret, smidigare vävnad, välmående. Lymfaktiveringen är en rätt mild och avslappnad/lugnande behandling som passar alla oavsett krämpor och ålder. Har du svullnad, värk, stelhet, smärta eller dåligt immunförsvar? Då passar denna massage dig extra bra.

För ett första besök rekommenderar jag en 90 min behandling 

Recensioner

“Monika möter med lugn och vägleder tryggt genom behandlingen.

Sinnet får ro och kroppen är frigjord. Lättare går jag därifrån och längtar till nästa gång."


Carina Bäckström Hassel

- Jonstorp

“Det var en skön och lugn behandling för mig med fibromyalgi. Monika var varsam och hjälpte mig att slappna av och komma ner i kroppen. Det känns så skönt efteråt.”


Karin Ekholm

Kågeröd

“Monika är lyhörd, trygg och professionell. På ett inkännande sätt behandlade hon min kropp och själ som en helhet. Det var skönt. Jag kommer snart tillbaka.”


Renée Backe

Eslöv